dijous, 9 d’abril del 2015

INVITACIÓ PARTICIPANTS JEEC PARTIT DEL NASTIC (12.04.15)

Benvolguts,

Des del Gimnàstic de Tarragona SAD us volem convidar al proper partit al Nou Estadi davant el RCD Mallorca ‘B’. L’enfrontament es disputarà aquest diumenge a les 12.00 hores.

Per aquest partit, convidem a tots els nens i nenes associats al vostre Consell Esportiu del Tarragonès,  i a més oferim als seus acompanyants, pares, mares, germans, avis... una entrada especial de 5 € a la Zona de Preferent Superior, accés per la porta 1A l’entrada hi haurà una taquilla habilitada on es podran retirar directament, sense cap reserva prèvia, les invitacions i les entrades al preu especial esmentat de 5 € pels acompanyants.

Ja ens trobem en la recta final de temporada i el nostre estadi  i la nostra gent han d’esser un factor clau per assolir l’objectiu de retornar Tarragona a l’elit del futbol. Per això, esperem que el vostre suport des de les grades del Nou Estadi esdevingui en una nova victòria.

Preguem feu extensiva aquesta promoció a tots els associats del vostre Consell Esportiu, en base a l’acord de col·laboració entre ambdues entitats.

Moltes gràcies per la seva atenció i per ajudar-nos en la nostra fita, per qualsevol dubte o aclariment restem a la seva disposició.

Salutacions,



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada