dijous, 29 de gener del 2015

XXI Cros Aura-La Canonja

El passat diumenge 25 de gener, va tindre lloc al barri Sector Nord de la Canonja, el 31 è Cros Aura-La Canonja. Un total de 735 esportistes de totes les edats van poder gaudir d’una jornada d’activitat física per tota la família.  

Més de dos centenars d’alumnes de Aura i Turó van participar en aquesta Cros que s’ha consolidat com un dels més participatius de tota la província. La durada del Cros va ser de 10.00h a 13.30h, dividit en 19 categories.

Des d’aquí agrair a l’organització del Cros per una jornada matinal fantàstica on les famílies van poder compartir moments lúdics amb els seus fills i amb altres famílies en un ambient d’esportivitat.

Els alumnes de Turó millor classificats van ser: Ricard Álvarez Cabestany, 3er classificat en la categoria Benjamí Masculí 2005; Hugo Sardina Gómez, 1er classificat en la categoria Benjamí Masculí 2006; Álvaro Muntadas Giménez, 3er classificat en la categoria Prebenjamí MasculÍ 2007; Enric Gotarra Ribas, 1er classificat en la categoria Prebenjamí Masculí 2008.

Podeu consultar les classificacions en el següent enllaç:


Us animem també a participar el proper diumenge 1 de febrer al XVII Cros del Lledó de la Pobla de Mafumet.

Podeu consultar la informació al següent enllaç:



I recordeu que el proper 8 de Març celebrem el V Cros Solidari Col·legi Turó. En aquesta edició tindrem un gran nombre d’obsequis pels participants, a més de la recollida solidària pel Banc d’Aliments.

Us hi esperem!

Álex Galván
Mestre i Entrenador d’AEE - Turó













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada